20 Mayıs 2019 Pazartesi

Muhtesem Sultan Vip 0 için Otomatik Ziyaret Nasıl Yapılır


Muhtesem Sultan Otomatik Ziyaret Uygulamasi ve Kullanimi Anlatilmaktadir.
Game of Sultan olarakta bilinen Muhteşem Sultan adli oyunda vip olmayanlar için oto tedbil ve rastgele cariye ziyareti düşük viplerde aktif olmadığı için bu yöntem ile siz yorulmadan bu işlemleri otomatik yapacaktır. İlk olarak. Videolu anlatım ve yazılı anlatım aşağıdadır.

Muhteşem Sultan Otomatik Ziyaret Videolu Anlatım;

Muhteşem Sultan Otomatik Ziyaret  Yazılı Anlatım;

1-) İlk olarak aşağıdaki uygulamayı indiriyoruz

2-) Uygulamayı açtıktan sonra "Başlat Çoklu Hedef Modu" Seçiyoruz.
3-) Hedef İşaretleyicilerini Yandaki "+" Kısmına dokunarak ekleyelim, Sağ alt taraftaki "Geziye Çık" ve ekranın ortasındaki "Enerji Yenile" kısmına yerleştirelim. (+ hedef işaretçisi ekler, - kaldırır)



4-) Sağ elt kısımdaki 1 numaralı hedef işaretçiye dokunuyoruz ve "Tekrarla" kısmını açıyoruz.

5-) Açılan Tekrarla kısmına hesabınız Vip 0 ise 75 Vip1 iseniz 100 yazın.

6-) Kaydet diyerek o ekranı kapatalım ve Uygulamayı sağ butonların en üstteki ➤ ikonuna dokunarak uygulamayı başlatalım. İşlem bu kadar otomatik ziyaret edip ziyaret hakkı doldugunda yenilerek devam edecektir.
Not: Ziyaret hakkınız full oldugunda uygulamayı başlatınız

Otomatik harem ziyareti içinde aynı işlemler geçerlidir en üstteki videolu anlatımda hem harem hem tedbil detaylıca anlatılmıştır.


Etiketler: Muhteşem Sultan Otomatik Ziyaret, Muhteşem Sultan vip 0 otomatik ziyaret, Muhteşem Sultan vip 0 otomatik ziyaret, Muhteşem Sultan Vip 0 Otomatik geziye çık, Muhteşem sultan vip 0 için otomatik tiklayici, muhteşem sultan otomatik dokunucu, muhteşem sultan tıklayici, game of sultan auto clicker, game of sultan oto ziyaret, game of sultan oto tedbil.

Anonim olarak faydalanabilirsiniz. Yorumlariniz kişisel bir yanıttır; Taciz, Küfür ve Hoşgörüsüzlük içeren yorumlar yapmayiniz.