16 Nisan 2019 Salı

Muhtesem Sultan Hesap Makinesi Programi

Game of Sultan olarakta bilinen Muhteşem Sultan oyunu için hesaplamalarınızı yapmaya yarayan bu progragram ile hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Programın içerisinde Seviye yükselttiğinizde gelecek olan bonus puanı hesaplama, Paye bastıgınızda kazanılacak devlet gücünü ve vezirinizin vuruş gücünü hesaplamanızı sağlayan özellikler mevcuttur. Program aşağıdaki resimde görüldüğü gibidir. Kutuların içerisine yazılması istenen bilgileri ekleyerek Hesapla butonuna tıklamanız yeterlidir. Sonuç sağ taraftaki siyah beyaz kısımda gözükecektir. Alt tarafındaki uzun kutuda ise önceki hesaplamalarınız yani sonuç geçmişiniz gözükmektedir.


Programa dahil edilmesini istediğiniz özellikleri ve varsa eklenmesini istediğiniz özelliğin formülünüde yorum olarak bırakırsanız bu süreci daha da hızlandırmış olursunuz.

Game of Sultan Hesap Makinesi Kullanımı

Programı indirip açmanız yeterlidir. Kurulum işlemi yoktur 1MB den az yer kaplamaktadır. Yandex Disk virus kontrolu yaptığı için indirme linkini oradan veriyorum. Program alıntı değildir temiz.

İndir:


Arama Anahtarları: Game of Sultan Calculator, Game of Sultan Hesaplayıcı, Game of Sultan Hesap Makinesi, Muhtesem sultan Hesap makinesi, Muhteşem sultan hesap programı, muhteşem sultan hesap makinesi, muhteşem sultan vuruş gücü hesaplama, muhteşem sultan devlet gücü hesaplama

1 Comments

Anonim olarak faydalanabilirsiniz. Yorumlariniz kişisel bir yanıttır; Taciz, Küfür ve Hoşgörüsüzlük içeren yorumlar yapmayiniz.